Profesör Alımlarına İhtiyaç VardıR..Yeni Üyelerimiz Prof.Luktan Anlıyorsanız Lütfen Başvurunuz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Profesör Alımlarına İhtiyaç VardıR..Yeni Üyelerimiz Prof.Luktan Anlıyorsanız Lütfen Başvurunuz..

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aldatıyorsam Bir Sebebi Var

2 posters
YazarMesaj
AshLey*TisdaLe
1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
AshLey*TisdaLe

Asa : ≈Cesaretin Rengi≈
Evcil Hayvanın : Tavşan

Aldatıyorsam Bir Sebebi Var Empty
MesajKonu: Aldatıyorsam Bir Sebebi Var   Aldatıyorsam Bir Sebebi Var Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 1:33 pm

Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genç ve güzel bir kadınla yakalayınca dehşete düşer.

Ortalığı dağıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.

"..Şöyle açıklayabilirim..." der..

"Eve dönerken bu zavallı kızı gordum. Çok yorulmuştu. Onu arabama aldım. Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttuğun rostoyu pişirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artık giymediğin ayakkabılarından bir çift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana doğum gününde aldığım, fakat rengini beğenmediğin için hiç giymediğin süveteri ona verdim. Kızın pantolonu parça parça olmustu, artık senin kalçalarının sığmadığı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak üzereyken bana

"Karınızın artık kullanmadığı baska bir şey var mı bu evde?" diye sordu..

Ve işte buradayız..'
Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens

Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈
Evcil Hayvanın : Köpek

Aldatıyorsam Bir Sebebi Var Empty
MesajKonu: Geri: Aldatıyorsam Bir Sebebi Var   Aldatıyorsam Bir Sebebi Var Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 2:53 pm

Zuhaha xD xD

Aldatıyorsam Bir Sebebi Var
1 sayfadaki 1 sayfası