Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: -__Aktar__- Perş. Tem. 03, 2008 8:36 pm | |
| | |
|
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: -__Aktar__- Cuma Tem. 04, 2008 9:10 am | |
| Emilie İksir dersi için aktardan birkaç birşey almaya gelir...
Emilie: İksir Seti almak istiyorum...
Satıcı: Tabii hemen veriyim
Emilie: ayrıca bitkibilim dersi için adamotu, şifalı bitkiler İstiyoum...
Satıcı : Tamam hemen onlardan da veriyorum.Buyrun
Emilie: Teşekkürler.
Emilie kasaya parasını verir ve aktardan çıkar... | |
|
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Asa : ≈Acımasızlığın Gözyaşı≈ Evcil Hayvanın : Pig Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: -__Aktar__- Cuma Tem. 04, 2008 11:34 am | |
| Pansy Okul Alışverişine Devam Ediyordur.Bu Sırada Aktarın Önüne Gelir.Ve İçeri Gelir.
Pansy:Merhaba Ben İksir İçin İksir Seti Ve Bitkibilim Dersi İçin Adamotu İstiyorum. Satıcı:Buyrun Pansy:Ne kadar tuttu ? Satıcı:..... LİRA Pansy:Buyrun
Dükkandan Çıkar ... | |
|
Ruby Granger 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 29 Nerden : Godric's Hollow Asa : Ejderha Yüreği Teli ve Anka Teleği / Derinliğin Umudu Evcil Hayvanın : Kar Baykuşu Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: -__Aktar__- Cuma Tem. 04, 2008 2:37 pm | |
| Katie ve annesinin girmesi gereken bir dükkan daha..''Aktar''.. Katie şöyle bir etrafına bakındı.Burası baştan aşağı tiksindirici bir yerdi.Tavandan hayvan dişleri , kıvrık pençeler dizili ipler sarkıyordu.Bunları görmek bile Katie'nin midesini bulandırmıştı. ''Ee..Şey..Ben Temel İksir Malzemeleri istiyordum..'' ''Kaçıncı sınıf?'' ''1'' Aktarın sahibi dükkanın arkasına geçti.Gitmesi 1 saniye bile sürmeden döndü,Katie'e Temel İksir Malzemelerini verdi.Annesi kasaya doğru yöneldiğinde Katie çoktan dükkandan çıkmıştı.''Acaba daha kaç dükkana girmemiz gerekiyor?''diye düşündü Katie.Ve annesiyle beraber gittiler. | |
|