Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Quidditch Malzemeleri Perş. Tem. 03, 2008 8:33 pm | |
| | |
|
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Asa : ≈Acımasızlığın Gözyaşı≈ Evcil Hayvanın : Pig Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Quidditch Malzemeleri Cuma Tem. 04, 2008 10:22 am | |
| Pansy Okul Eşyaları İçin Hogsmeade ye Gelmişti İlk Önce Arayıcı Olarak Oynadığı Quidditch Takımı İçin Eşyaları Almayı Düşündü.Bunları Düşünürken Kaliteli Quidditch Malzemeleri Dükkanının Önüne Gelmişti.İçeri Girdi Pansy:Kimse Var Mı ? Ses Gelmemişti... | |
|
Lavender Brown Granger 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 62 Asa : Yakınlığın Umutsuzluğu Evcil Hayvanın : Buck(Köpek) Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Quidditch Malzemeleri Cuma Tem. 04, 2008 8:17 pm | |
| Fleur dükkana girdi birinci sınıfta Quidditch takımına Kovalayıcı olarak alındığı için içi içine sığmıyordu birden 'pat' die karşısına bir satıcı geldi Satıcı:Buyrun Fleur:Şeyyy....Ben okulun Quidditch takımına alındımda bunun için Quidditch Cüppesi,Süpürgesi vs... istiyorum Satıcı:Hangi binadasın Fleur:Hufflepuffta daha birinci sınıftayım Satıcı:Ne tesadüf yeğenimde ordan mezun oldu.Neyse al canım cüppen süpürgen vs... buyur. Fleur:Çok teşekkürler[/color] Satıcı:Rica ederim görevim | |
|
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Asa : ≈Acımasızlığın Gözyaşı≈ Evcil Hayvanın : Pig Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Quidditch Malzemeleri Cuma Tem. 04, 2008 8:40 pm | |
| Pansy Okul Alışverişine Devam İçin Bir Daha Uğradı. Pansy:Kimse Var Mı ? Satıcı:Evet Buyrun. Pansy:Merhaba Ben Hogwartstan Geliyorum. Satıcı:Evet. Pansy:Slytherin Binasının Arayıcısıyım.Gereken Malzemeleri Verebilir Misiniz ? Satıcı:Evet Koydum. Pansy:Acaba Ne Kadar Tuttu? Satıcı : ..... galleon Pansy:Buyrun Satıcı:Teşekkürler Pansy:İyi Çalışmalar Dedi Ve Gitti ... | |
|
Lavender Brown Granger 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 62 Asa : Yakınlığın Umutsuzluğu Evcil Hayvanın : Buck(Köpek) Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Quidditch Malzemeleri Cuma Tem. 04, 2008 8:58 pm | |
| Pansy tam giderken Fleurla karşılaşırlar Fleur:Vooov Sendemi Quidditche girdin demek rakip olacağız desenePansy:(gülerek)evet öyle oldu. Satıcı:Kızlar lütfen dükkanın önünü kapamayın Kızlar:Özür dileriz Dediler ve Hogwartsa doğru yürüdüler | |
|
Ginny Weasley Müdüre Yardımcısı / Düello Sanatları Prof./Hufflepuff B.S.
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Nerden : Hogwarts'tan Asa : ≈Korkusuzluğun Duruluğu≈ Evcil Hayvanın : kedi Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Quidditch Malzemeleri C.tesi Tem. 05, 2008 12:26 pm | |
| Ginny Quidditche seçildiği için eşyalarını almak için buraya gelmişti.Hogwarts'ta alıncakların malzemelerini listelemişti ama listeyi yatakhanesinde unutmuştu.O yüzden alınıcakları içinden tekrarladı.-süpürge -Cüppe Ginny içinden böyle sayarken dükkan sahibini görmemişti.Dükkan sahibi Ginny'e dik dik bakıyorudu ama Ginny farkında değildi.1-2 dakika sonra anlamıştı.Dükkan sahibi ya gülerek yarı kızgın şöyle demişti.-Belli ki çok heyecanlısın önündekini göremiyorsun. Ginny adamı 1-2 saniye sonra anlamıştı.Ve bu cevabı verdi Evet çok heyecanlıyım Quidditch maçında Gryffindor bölümünün top tutucusu oldum.Bunun için gerekli malzemeleri nerde bulabilirim ? Dükkan sahibi,karşısını parmağıyla işaret etti.Ginny Teşekkür ederek malzemelere baktı. Aradan 1-2 dakika geçmişti.Ginny tüm gerekli malzemeleri almış,Dükkan sahibinin yanına gitmişti.Dükkan sahibi; Tüm malzemelerin bunlar mı diye sordu. Ginny evet diyerek bunların toplam fiyatını sordu.Adam fiyatını söyledi ve Ginny fiyatlarını ödedi ve dükkandan çıkarak Hogwarts alışverişine devam etti. | |
|