Emilie çok sıcaklamıştır.. Soğuk birşeylere ihtiyacı vardır.. Sonra Dükkanları gezerken.. Floran Fortescue'nin dondurma dükkanını görür Emilie: Aaa İşte tam bana göre biyer Mutlaka girmeliyim , de ve girer İçeride her çeşit dondurma bulunmaktadır.. Emilie: Ovv kesinlikle burayı bizim kızlara söylemeliyim der ve dondurmasını yalamaya başllar
Kate Austen 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 63 Asa : ≈Değişmezliğin Uçuşu≈ Evcil Hayvanın : kara kedi Kayıt tarihi : 01/07/08
Bu sırada Kate kısa bir yürüş yapmaya karar vermiştir .. Dükkanın önünden geçerken içerde dondurma yiyen Emilie'yi görür ve yanına gider .. Kate : Merhaba Emilie ! Nasılsın ? Emilie : Merhaba iyiyim sen ? Kate : Bende iyiyim .. Vayy ne kadar çok dondurma çeşidi var ..Birtane alıp geliyorum .. Emilie : Tamam bekliyorum .. Bu sırada Emilie Güzel bir masaya oturur ve Kate'i beklemeye koyulur .. Kate Dondurmasını almış gelirken aniden birisi Kate'ye çarpar ve Kate'nin dondurması üstüne dökülür .. Kate : Hey ! Biraz dikkatli ol lütfen ! Ve daha sonradan fark ederki ona çarpan kişi Shannonmuş ! Kate : Özür dilerim seni görmemiştim .. Shannon : Önemli değil .. Gel sana yeni dondurma alayım ... Yeni bir dondurma alırlar ve Emilie'nin yanına otururlar .. Bu sırad Mary gelir ..
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
EMilie Kütüphaneden Aldığı " Yasak Ormanın Gizemi " adlı kitabı okumak için buraya geldi... Kitabı masaya koydu ve görevliden Dondurma İstedi... Dondurmayı Aldığı ve Kitabı Okumaya başladı...
Emilie: Vayy! AAaa! Ovv !! Ne kadar da acayipmiş...diye kendi kendine söyleniyordu...
Etraftakiler Emilie Meraklı gözlerle bakıyordu... İçeride Çok ses vardı... emilie kitaba konsantre olamıyordu ve,
Emilie: Eğer biraz saygınız varsa Sessi olup Dondurmanızı Yer misiniz !!! diye haykrdı....
Etraftakiler Emilie'ye hak verdi ve Seslerini Kestiler...
Emilie: Ohh be ! Şimdi Çok daha İyi , dedi ve ufak bir tebessüm etti
Mesaj Sayısı : 63 Asa : ≈Değişmezliğin Uçuşu≈ Evcil Hayvanın : kara kedi Kayıt tarihi : 01/07/08
İçeride sessizlik sağlandığı sırada , Kate : Merhaba Emilie ! diye neşeli bir sesle haykırdı .. Etraftakiler sinirli gözlerle bakıyolardı .. Emilie : Kate kitap okuyuorum sesiz olurmusun ? diye yumuşak bir ses tonu ile arkadaşını uyardı ... Kate : Tamam canım ben dondurma alıp geliyorum .. Emilie : Tamam .. Kate dondurmasını aldı ve Emilie'nin yanına kuruldu .. Kate : Hey Emilie , birşey söyleyeceğim .. Emilie : Efendim ? Kate : Şu Bill , tam senin tipin Emilie : Ne dediğinin farkındamısın Kate ? dedi gülerek .. Ama yanakları kızarmıştı .. Kate Emilie'ye gülümsedi ve dondurmasını yemeğe devam etti.. Emilie hala utanıyordu kitabı yüzünün hizasına getirdi ve okumaya devam etti ..
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
Emilie Kate'ye dönerek. Emilie: Gerçekten mi? Kate: Ne gerçekten mi?? Emilie: Gerçekten beni seviyor olabilir mi ? Kate: Beni bilirsin kesin hükümlüyümdür.. =) Emilie'nin yanakları kızardı... Kate: Neden Olmasın ki.. Emilie: Saçmala ma ve dondurmanı yemeğe devam et , dedi...
Kate : Neden böyle diyorsun Emilie ?? Emilie : Saçmada o yüzden .. Kate : İstersen Bill ilke konuşabilirim (: Olumlu yanıt alacağıma eminim Emilie : Sakın yapma ! Deneme bile ! dedi utangaç bir ses tonuyla Kate : Yapacağım Emilie .. diye mırıldandı Kate Emilie : Efendim ? Kate : Birşey yok hayatım sen okumaya devam et .. Dedi ve sinsi bir bakış attı .. Emilie onun birşeyler karıştırdığını sezmişti ..
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Asa : ≈Acımasızlığın Gözyaşı≈ Evcil Hayvanın : Pig Kayıt tarihi : 01/07/08
O Sırada Pansy Gelir. Pansy:Kızlar Ben Burayı Daha Yeni Gördüm.Aslında Girmeyecektim Ama Dondurmayı Ne Kadar Sevdiğimi Bilirsiniz. Emilie:Bilmez Miyiz ? Kate:Hadi Sende Dondurmanı Kap Katıl Bize Pansy:Hemn Geliyorum Kızlarr Pansy Dondurmasını Alıp Gelmiştir. Pansy:Eee Aşk Meşk Olayları Nasıl ? Emilie:Benim Yok Valla. Kate:Benimde Yok. Pansy:Nasıl Yok Bill'in Sana Nasıl Baktığını Biliyoruz. Kate:Nasılmış ? Pansy:Sana Bakarken Gözleri Parıldıyordu...
Lavender Brown Granger 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 62 Asa : Yakınlığın Umutsuzluğu Evcil Hayvanın : Buck(Köpek) Kayıt tarihi : 03/07/08
O sırada aralarına Fleur katıldı Fleur:Yine ne kaynatıyorsunuz böyle:D Pansy:Bill'in Kate nasıl baktığını konuşuyorduk Fleur:Bilmem bu olaylarla pek ilgilenmediğim için dikkat etmedim... Kate:Nihayet beni destekleyen biri çıktı Pansy:Neyse boşver hadi sende dondurmanı alda gel yanımıza Fleur:Tamam dondurmamı alayım geliyorum.Bu arada biliyormusunuz Hufflepuffun Quidditch Takımına alınmısın Kovalayıcı olarak:DBiraz önce cüppe vs... almaya gittim. Pansy:Çok sevindim Fleur:Emilie sen hiç konuşmuyorsun!!!
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Asa : ≈Acımasızlığın Gözyaşı≈ Evcil Hayvanın : Pig Kayıt tarihi : 01/07/08
Pansy:Evet Emilie Neden Konuşmuyorsun ? Emilie:Pansy Bir Dakika Gelir Misin ? Pansy:Kızlar Bir Dakika Pansy Ve Emilie Başka Masaya İlerlerleR Ve Otururlar. Emilie:Pansy Bizim Okulda Birisi Ölümyiyen. Pansy:"Ne " diye haykırdı. Fleur:Ne Oldu Pans ? Pansy:Yok Bişey Canım. Emilie:Kolunda Karanlık İzi Gördüm. Pansy:Kim Peki ? Emilie:....... Pansy:" KAHRETSİN " Kate:Pansy Ne Oluyor ? Pansy:Geliyoruz Anlatacağız Şimdi ...