| Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yasemin Yürük Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 11:45 am | |
| burda pf ile ilgili ne merak ediyorsanız yazın ben ve diğer üyeler size yardımcı olmaya çalısıcas .. resimler derste verebilirsiniz ..
sohbete çevirmeden ((: | |
|
| |
Harry James Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 1:42 pm | |
| Aslında benim bir sorum olaçak ben imzalarımı hep photofiltrayı kullanıyorum ama resimlerin birleştiğini anlatmamak için ne yaplıyor. İşallah anlata bilmişimdir. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 2:26 pm | |
| ya şimdi imza bir çok resinden oluşuyo ama resimlerin birleştiği yerler gözükmemesi için ne yapılıyo | |
|
| |
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 2:33 pm | |
| hmm onun ps gibi birleşmesini bilmıyorum ama buna tıklıyıp imzanın ortasına yapacaksın gözükmez benım bildiğim buu ... imzayı yaptın sonra gösterdiğim yere tıklıcaksın tam ortasına bunu süreceksin olucak ama ps gibi birleşme olmuyor eger resimlerin arkaları beyaz olursa daha güzel olur ((: | |
|
| |
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 3:15 pm | |
| ok bunu biliyordum sağten ama ben başka bir şey demek istedim ama neyse saol yinede | |
|
| |
Ruby Granger 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 29 Nerden : Godric's Hollow Asa : Ejderha Yüreği Teli ve Anka Teleği / Derinliğin Umudu Evcil Hayvanın : Kar Baykuşu Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 3:32 pm | |
| PS'deki gibi olsun istiyorsan onu PF'de yapamazsın.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 4:11 pm | |
| hmm o psdemi yapılıyo o zaman birisi yardım edebilir mi? bana | |
|
| |
Ruby Granger 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 29 Nerden : Godric's Hollow Asa : Ejderha Yüreği Teli ve Anka Teleği / Derinliğin Umudu Evcil Hayvanın : Kar Baykuşu Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 4:26 pm | |
| Birleştirmek için yardım istiyorsan sadece yukarıdaki gibi yapılıyor PF'de benim bildiğim..Ama yinede bilen birileri yardım etsin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 4:41 pm | |
| evet onları ps gibi yapamazsın eger ps gibi yapmak istiyorsan photoshop indirmelisin .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 5:16 pm | |
| indirdim zaten çoktandır var ama kullanmayı bilmiyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) Perş. Tem. 03, 2008 5:27 pm | |
| ozaman photoshop sorunlarında sorularını sor neyse başka sorunu olan ? | |
|
| |
| Photofiltre ile ilgili sorularınız ( Dersler ) | |
|