Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 28 Nerden : Tekirdağ Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈ Evcil Hayvanın : Köpek Kayıt tarihi : 01/07/08
Konu: Youtube''a Giremeyenlere Alternatif siteler.. Perş. Tem. 03, 2008 9:16 am
youtuba uzun zamandır girilmiyor. bende onun yerine alternatif siteler aradım. bu siteler içinde hem video klip hemde film paylaşımı en geniş olan sitelerdebiri tanıdık bir yüz yahoo video
video.yahoo.com
diğeride amerikan malı dailymotion.com
umarım bunlardaki videolar sizi memnun eder
M. E. Violet Watson 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Sakinliğin Karmaşası≈ Evcil Hayvanın : Kaplumbağa Kayıt tarihi : 02/07/08
Konu: Geri: Youtube''a Giremeyenlere Alternatif siteler.. Perş. Tem. 03, 2008 9:28 am
sağol cnm bende böyle bir site arıyordum ama güvenli olup olmadığını blmediğim için her siteye giremiyordum..
Vanessa Hudgens 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 28 Nerden : Tekirdağ Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈ Evcil Hayvanın : Köpek Kayıt tarihi : 01/07/08
Konu: Geri: Youtube''a Giremeyenlere Alternatif siteler.. Perş. Tem. 03, 2008 10:52 am
Önemli değil (= Bu arada bunlarla girebilirsin (=
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
Konu: Geri: Youtube''a Giremeyenlere Alternatif siteler.. Perş. Tem. 03, 2008 11:55 am