| Mızmır Myrtle Tuvaleti | |
|
+5Lavender Brown Granger Kate Austen Emilie de Raven M. E. Violet Watson Yasemin Yürük Granger 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Yasemin Yürük Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Mızmır Myrtle Tuvaleti Çarş. Tem. 02, 2008 8:42 pm | |
| | |
|
| |
M. E. Violet Watson 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Sakinliğin Karmaşası≈ Evcil Hayvanın : Kaplumbağa Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Çarş. Tem. 02, 2008 9:25 pm | |
| Mary merakına hakim olamayıp buraya girmeye karar verir ve girer.. - o kadar da ürkütücü değilmiş..ama en iyisi bir an önce çıkmak.. | |
|
| |
Yasemin Yürük Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Perş. Tem. 03, 2008 12:58 pm | |
| Yasemin yine meraklı olduğu için gider ..
hmm .. okadarda kötü değil ama mızmız myrtle görürsem beni bırakmaz diyerek .. oradan ayrılır . | |
|
| |
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Perş. Tem. 03, 2008 6:29 pm | |
| Emilie 'de merakına hakim olamayıp içeriye girer..
Emilie: Umarım yakalanmam Mızmır Myrtle 'a yakalanmam..
Mızmır Myrtle : Aaa Aaa Orada Kimler varmış..
Emilie : İnanmıyorum hemen kaçmam lazım... | |
|
| |
Kate Austen 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 63 Asa : ≈Değişmezliğin Uçuşu≈ Evcil Hayvanın : kara kedi Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Perş. Tem. 03, 2008 7:40 pm | |
| Kate kızlar tuvaletine gitmek istemişti .. Hava çok sıcaktı ve serinlemeye ihtiyacı vardı .. Fakat tuvaletleri karıştırdı .. Kızlar tuvaleti diye mızmır Myrtle tuvaleine girmişti ..
Kate : ohh ! Serinlemek gibisi yok ! .. Mızmır Myrtle : kim var orada ?! Kate : Ne ?! Mızmır Myrtle'ın tuvaletinemi girmişim olamaz ! Mızmır Myrtle : Tuvaletimde ne işin var çık hemen buradan .. Kate : Merak etme isteyerek girmedim .. Hoşçakal Mızmır Myrtle : Heyy .. Aslında yanlızdım biraz konuşsak fena olmazdı ..
Ama Kate çoktan gitmşti çünkü koşarak çıkmıştı .. | |
|
| |
Lavender Brown Granger 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 62 Asa : Yakınlığın Umutsuzluğu Evcil Hayvanın : Buck(Köpek) Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Cuma Tem. 04, 2008 2:53 pm | |
| Fleur okula ilk geldiğinde burayı çok merek etmiştir. Merakına hakim olamayıp girer içeride bir hayalet görünce bir an kendinde olmadığını düşünür. -Kimsin Sen -Burayı çok merak etmiştim, mızmız mrytleymiş.korkacak birşey yokmuş der.Ve gider. -Hala kim olduğunu öğrenemedim
Bu arada fleur gitmiştir bile... | |
|
| |
Vanessa Hudgens 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 28 Nerden : Tekirdağ Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈ Evcil Hayvanın : Köpek Kayıt tarihi : 01/07/08
| |
| |
Cho Chang Hogwarts Müdüresi/Muggle Araştırmaları Prof./Slytherin B.S
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Korunmanın Şirinliği≈ Evcil Hayvanın : Herkül[Köpek] Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Perş. Tem. 10, 2008 1:55 pm | |
| Mızmır Myrtle o kadar kötü biri değildir.. Lütfen Ona göre Yazın..! | |
|
| |
Kat Deluna 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 29 Nerden : hogwarts Asa : yok Evcil Hayvanın : yılan Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Çarş. Tem. 16, 2008 8:33 pm | |
| Kat Mızmır Myrtle tuvaletinin öününden geçerken birden kendini içerde bulur biraz ürkmüşür ama Mızmır Myrtlenin o kadarda kötü biri olmadığını biliyordur ve seslenir; Kat:heyyyy... orda biri varmı_??? Mızmır Myrtle:sende kimsin burda ne işin varrrr!!! Kat:ben ben ımm.. şeyy burdan geçiyordum ve birden kendimi içerde buldum rahatsız ettiğim için üzgünümm Mızmır Myrtle:şeyy aslında sana kızmam lazım ama ben çok yanlızım biraz konuşabilirmiyizz Kat:tabii bana gözükmeye ne dersin_? der ve birden Mızmır Myrtle en sondaki tuvaletten çıkarak katın önüne gelir . kat biraz korkmuştur ama belli etmemeye çalışır.içinden şöyle derKat:aslında o kadarda kötü sayılmaz ama bakıma ihtiyaç var gözlükleri çıkarması lazım kıyafetlerin değişmesi ımmm neseee aslında kötü sayılr Mızmır Myrtle:sen içinden bana neler diyorsun söyle hemen yoksa... yoksa beni çokmu çirkin buldun.... diyerek tuveletine girer Kat: hayır hayır çık oradan seni çirkin bulmadım ..gelde biraz konuşalım Mızmır Myrtle:yalan söylüyorun bn çok çirkinim git burdan git der ve Kat'ı kovar Kat:bakk şimdi gidiyorum ama sonra yine gelicem derr koşarak çıkarrr Mızmır Myrtle:ayyyy amaa gitmesen olurdu ''neyse artık bida geleceğini söyledi der ve susar | |
|
| |
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Asa : ≈Acımasızlığın Gözyaşı≈ Evcil Hayvanın : Pig Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Mızmır Myrtle Tuvaleti Perş. Eyl. 11, 2008 7:13 pm | |
| Pansy dolaşıyordu.Aklına birden Myrtle'ın hangi binadan olduğu sorus geldi ...Bu düşüncelerle Mızmız'ın yanına gitti. Hey Mızmız sen hangi binadansın ? Mızmız o sırada ağlamaya başlar.Ve Pansy'nin suratını korku ifadesi kaplar. Mızmız söyle ne oldu ? Be-ben Slytherin binasındanım. Pansy haykırmıştı... Neee sen mi ?Olamaz inanmıyorum.Ama sen saaf-safkansın değil mi _? | |
|
| |
| Mızmır Myrtle Tuvaleti | |
|