Yasemin Yürük Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
Konu: Seni anlatan Eurovision şarkısını keşfet..! Çarş. Tem. 02, 2008 7:35 pm
Eğlenicenizden eminiimm (: [b]Belgrad'da düzenlenen 2008 Eurovision şarkı yarışmasındaki şarkılardan hangisi seni anlatıyor? Tıklayın
M. E. Violet Watson 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Sakinliğin Karmaşası≈ Evcil Hayvanın : Kaplumbağa Kayıt tarihi : 02/07/08
Konu: Geri: Seni anlatan Eurovision şarkısını keşfet..! Perş. Tem. 03, 2008 9:04 am
sağol cnm..
Secret Combination ( Sır Bileşimi...) Yunanistan
Vanessa Hudgens 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 28 Nerden : Tekirdağ Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈ Evcil Hayvanın : Köpek Kayıt tarihi : 01/07/08
Konu: Geri: Seni anlatan Eurovision şarkısını keşfet..! Perş. Tem. 03, 2008 9:08 am
Türkiye çıktı
Ginny Weasley Müdüre Yardımcısı / Düello Sanatları Prof./Hufflepuff B.S.
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Nerden : Hogwarts'tan Asa : ≈Korkusuzluğun Duruluğu≈ Evcil Hayvanın : kedi Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 28/06/08
Konu: Geri: Seni anlatan Eurovision şarkısını keşfet..! C.tesi Tem. 05, 2008 6:07 pm
Deli... Türkiye Beni büyütün, ağlatmayın. Sevginiz nerde övündüğünüz? Beni büyütün, ağlatmayın! Sahte düşlerle oyalamayın. Bir yarım akıllı bir yarım deli...Dört yanım akıllı bir yanım deli...Herkes akıllı bir ben deli...Bir ben deli bir ben deli..! Bizim şarkımız seni anlatıyor. Güzel bir şarkıydı ama 7. olduk...
bu çıktı sağol
Ruby Granger 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 29 Nerden : Godric's Hollow Asa : Ejderha Yüreği Teli ve Anka Teleği / Derinliğin Umudu Evcil Hayvanın : Kar Baykuşu Kayıt tarihi : 01/07/08
Konu: Geri: Seni anlatan Eurovision şarkısını keşfet..! C.tesi Tem. 05, 2008 10:01 pm
Believe-Rusya..
AshLey*TisdaLe 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 29 Nerden : Bursa / Nilüfer Asa : ≈Cesaretin Rengi≈ Evcil Hayvanın : Tavşan Kayıt tarihi : 01/07/08
Konu: Geri: Seni anlatan Eurovision şarkısını keşfet..! Paz Tem. 06, 2008 5:37 pm
Shady Lady (Gölgeli Kadın...) Ukrayna
Shady lady... Im gonna strike like thunder. Are you ready? I wanna make you wonder. Rollin steady Im gonna make you shiver. My heart is burning... Ukraynanın şarkısı seni anlatıyor. Hareketli ve dans şovu olan bir şarkı...2. oldu
Cho Chang Hogwarts Müdüresi/Muggle Araştırmaları Prof./Slytherin B.S
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Korunmanın Şirinliği≈ Evcil Hayvanın : Herkül[Köpek] Kayıt tarihi : 28/06/08
Konu: Geri: Seni anlatan Eurovision şarkısını keşfet..! Ptsi Tem. 07, 2008 11:54 am
Secret Combination ( Sır Bileşimi...) Yunanistan My secret combination, it is a mystery for you. Use your imagination, Im not easy but Im true! My secret combination. Boy you have to try it hard, to win a destination, in the center of my heart! Yunanistanın şarkısı seni anlatıyor. Hareketli, sahne şovu olan bir parça... 3. oldu