| Yasak Bölüm | |
|
+4Eren Granger Cho Chang M. E. Violet Watson Yasemin Yürük Granger 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Yasemin Yürük Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
M. E. Violet Watson 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Sakinliğin Karmaşası≈ Evcil Hayvanın : Kaplumbağa Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 7:34 pm | |
| Mary çok meraklı biri olduğu için ne kadarda yasak olsa buraya girmiştir.. Mary: hmm.. burası gerçekten ilgi uyandırıyor..Galiba birileri buraya geliyor hemen buradan çıkmalıyım.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 8:37 pm | |
| Yasemin'de Meraklı olduğu için .. herkes uyurken yasak bölüme girmek istedi ve yasak bölüme doğru yol aldı ..
Yasemin:Gercekten Burası çok ilginç .. neden buraya yasak bölüm diyorlar anlamadım dedi ve merakını giderdikten sonra direk kızlar yatakhanesine geri döndü .. | |
|
| |
Cho Chang Hogwarts Müdüresi/Muggle Araştırmaları Prof./Slytherin B.S
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Korunmanın Şirinliği≈ Evcil Hayvanın : Herkül[Köpek] Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 9:05 pm | |
| Cho o sabah çok erken uyanmıstı.Yasak bölümün anahtarını alıp ilerledi. Lanetli sihir kitapları nerde?? diye sordu kendi kendine.En sonunda asasını kullanıp biraz yardım almıştı. Ansiklopedi gelir gelmez asasıyla bir büyü yapıp kitabı açmıstı.İçini iyice inceledi ve bu kitabı en gizli yere saklalıyım.Herhangi bir öğrencinin eline geçerse çok kötü olur deyip kütüphanenin içindeki gizli geçitten geçti ve en yüksek rafa koydu. Burayı profesörlerden başka kimse bilmiyor.Burası en iyi yer deyip yasak bölümden çıktı.Diğer öğrencileri rahatsız etmemek için çok ağır hareketlerle davrandı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Sakinliğin Karmaşası≈ Evcil Hayvanın : Kaplumbağa Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 9:35 pm | |
| Mary gezinirken yine yolu buraya düşer.. - aaa.. burada gizli bir yer var..bu kitap da neyin nesi..? -inanamıyorum..Lanetli sihir kitapları..Bunu almalıyım.. der ve merakına hakim olamayıp alır.. | |
|
| |
Eren Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 30 Asa : ≈Günbatımının Korkusu≈ Evcil Hayvanın : Kedi Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 10:11 pm | |
| Mary o kitabi tam alıRken eren gelir ve ne yaptıgını sorar eren: sen ne yapıyorsun burda mary: asıl sen napıosun eren? eren: eee sende burdasın ama yha şeyy meraktan dolayı burdayım aslındaa mary: aa bende eren: elindeki ne? mary: lanetli sihir kitabı eren: nee nee? nerden buldun bunu? inanmıoyorum sana bu çok tehlikeli hemen yrine koyalım der ve koyarlar.......! | |
|
| |
AshLey*TisdaLe 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 29 Nerden : Bursa / Nilüfer Asa : ≈Cesaretin Rengi≈ Evcil Hayvanın : Tavşan Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 10:53 pm | |
| Billur'un gece uykusu kaçmıştı ve üst katları dolaşıyordu ki bir de ne görsün Yasak Bölüm yazan bir oda. Billur çok meraklı oldugu için dayanamadı ve girdi.. Billur: - Vay canına ne kadar çok kitap var burda dedi ve kitapları incelemeye başladı.. Tam o sırada kapının yakınından ayak sesleri gelmeye başladı ve Billur: - Eyvahhh şimdi yandım işte profesör geldiyse ben bittim dedi ve köşedeki rafın arkasına saklandı.. Kapı açıldı ve Billur oldugu yerde titreyerek dua etti.. Birden Vanessa'nın sesini duydu ve kafasını uzatıp baktı Vanessa'yı görünce derin bi ohh çekti ve oldugu yerden çıkıp Vanessa'nın yanına gitti.. Billur: - Vanessaaaa dedi ve gülümsedi.. Vanessa: - Ayy ödümü patlattın Billur hem senin ne işin var burada ? dedi. Billur: - Benim uykum tutmadı bende gezmedigim diger yerleri gezeyim derken burayı gördüm ve meraklı oldugum için biliosun girip bakmak istedim peki ya sen ? dedi utanarak.. Vanessa: Hımm.. Banada Yasemin anlattı burasını merak edip geldim dedi. Billur: - Hımm tamam Vanessa'cım dedi gülümseyerek.. Vanessa: - Ya burası çok ürkütücü sabah gelelim mi ben korkmaya başladım dedi. Billur: - Aynen Vanessa'cım bende hadi çıkalım dedi ve odadan çıktılar.. | |
|
| |
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Çarş. Tem. 02, 2008 11:45 pm | |
| Vanessa ve Bilnur Çıktıktan sonra odaya yanlışlıkla Emilie girdi.. Kendi kendine... Vayy burası da ne böyle Acaba neler varmmış bi karıştıralım bakalım dedi... Emiilie kitapları kurcalarken bi anda takırtılar geldi Emilie çok korkmuştu ve korkudan elindeki kitabı yere düşürmüştü... Oda nesi !! Karşısında simsiyah bi kedi vardı gözlerini Emilie dikmişti Emilie çok korktu ve yere düşen kitabı unutarak hemen odadan çıktı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 9:11 am | |
| Mary , Eren yüzünden kitabı inceeyemişti ve ortalıkta kimseler yokken tekrar kütüphane'ye gidip kitabı incelemeye karar vermişti.. - Eren yüzünden kitabı inceleyemedim..Umarım kütüphane'de kimseler yoktur.. bir ses geliyor..orada biri mi var ne? Bu bu.. Emilie..burada uyakalmış..çok sessiz olmalı , onu uyandırmadan kitabı almalıyım..işte kitap orada... der ve merakının gidermek için kitabı alıp kimsenin olmadığını düşündüğü Göl Kenarı'na doğru gider.. | |
|
| |
Vanessa Hudgens 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 28 Nerden : Tekirdağ Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈ Evcil Hayvanın : Köpek Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 9:47 am | |
| Mary'i gören Vanessa hemen Mary'nin peşinden gider.. Mary'i arkasından korkutan Vanessa ona naptığını sorar.. Mary : - Bir kitap aldım onu okuyorum der.. Vanessa : - Ben de merak ettim beraber okuyalım der ve okumaya başlarlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 9:51 am | |
| ve sonra kitabın çok tehlikeli olduğunu anlarlar.. Mary: bu kitap çok tehlikeli bunu yerine bırakmalıyız der.. Vanessa..Bencede.. der.. Kitabı kimse anlamadan aldıkları yere koyar ve ..giderler.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 28 Nerden : Tekirdağ Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈ Evcil Hayvanın : Köpek Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 11:04 am | |
| Vanessa sabredememiş ve kitabı gene almaya gitmiştir.. kütüphane'de kimseler yoktur ve okumaya başlar.. birden kitabın kendi hayatının yazılı olduqunu anlayınca yere düşürür.. çünkü okuduklarında anneannesinin öleceği yazıyordu.. | |
|
| |
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 11:39 am | |
| Kütüphanede uyuya kalan Emilie, Sabahh Güneşinin Camdan gözüne yansıyan ışığıyla uyanır.. Emilie: İnanmıyorum burda uyuyakalmışım olmamaz ! Umarım beni kimse görmemiştir.. diye endişelenir... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 11:48 am | |
| Emilie'nin uyandığı sırada odaya giren Vanessa Emilie'ye ne olduğunu sorar. Vanessa : Neden burda uyudun? Emilie : Kitap okuyordum uyuyakalmışım.. der. Vanessa : Hadi gel sana yardım edeyim." der ve kütüphane'den dışarı çıkarlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 11:54 am | |
| Yasemin bir kitaba bakmak için yine yasak bölüme gider ..
arar ve o kitabı bulamaz .. tırsar .. ya biri beni görürse tedirgin olur ve ordan acilen ayrılır .. ve cıkarkan vanessayı görür .. vanessa:ne işin var burda senın yasemin .? yasemin:bir kitap arıyordum ondan diyerek hemen gider | |
|
| |
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 3:05 pm | |
| Mary, Kate ve Emilie'yi ararken buraya da bakmak zorunda kalmıştı.. Mary: Kate..Emilie..neredesiniz..?? off ..burada da yoklar ! eniyisi beni kimse görmeden buradan gitmek.. der ve gider.. | |
|
| |
Kate Austen 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 63 Asa : ≈Değişmezliğin Uçuşu≈ Evcil Hayvanın : kara kedi Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Perş. Tem. 03, 2008 5:55 pm | |
| Kate canının sıkıldığı bir gün merakladıp yasak bölüme girer ..
Kate : Imm .. Başıma bela açan o lanet kitabı buradan almıştım .. o sırada bir şeyi fark eder kitap yerinde yoktur ! Kate : Olamaz ! Kitabı beraber buraya bırakmıştık .. Peki şimdi kitap nerde ??
Çok telaşlanmıştı .. Hızlı adımlarla ilerlerken diğer yandan sesiz olmaya çalışıyordu ancak bu gün sakarlığı üstündeydi bir rafa çarptı ve kitaplar yere döküldü .. Sesleri duyan bir profesör yasak bölüme yöneldi .. Kate saklandı Proseför mırıldandı ..
- Bundan sonra bur yer konusunda daha dikkatli olmalıyım .. Bunu yapan hangi öğrenci ise çoktan gitmiş..
Kate saklandıpı yerden çıktı ve bu defa daha dikkatli adımlarla yasak bölümden uzaklaştı .. | |
|
| |
Eren Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 30 Asa : ≈Günbatımının Korkusu≈ Evcil Hayvanın : Kedi Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Yasak Bölüm Ptsi Tem. 07, 2008 9:33 pm | |
| Eren yasak bölümden lanetli kitapı merak ettigi için bakmaya gelir He yere bakar ve bulamaz EreN: nerde bu kitap der.. çok telaşlanmıştır. Ne ypacagını bilemezz Eren: Alalah hiçbiryerde yok! En iyisi kimseye görünmeden gideyim. der ve gider... | |
|
| |
| Yasak Bölüm | |
|