| Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı | |
|
+5Emilie de Raven Kat Deluna Vanessa Hudgens M. E. Violet Watson Yasemin Yürük Granger 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Yasemin Yürük Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Salı Tem. 01, 2008 7:30 pm | |
| | |
|
| |
M. E. Violet Watson 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Sakinliğin Karmaşası≈ Evcil Hayvanın : Kaplumbağa Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Çarş. Tem. 02, 2008 6:07 pm | |
| Mary burayı tanımak ve buraya alışmak için gezmektedir.Birden hava soğur..yağmur başlar.Sığınacak bir yer ararken karşısına bu dükkan çıkar. Mary: huhu..! Kimse var mı? Birden yağmur bastırınca buraya girmek zorunda kaldım.. der.. Fakat içeride kimse yoktur..Burada bir sandalye bulup oturur ve yağmurun dinmesini bekler.. | |
|
| |
Yasemin Yürük Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 30 Nerden : YoShymLe yoLdan .. !(: Asa : ≈Siyahın Gücü≈ Evcil Hayvanın : Tavşan (: Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Çarş. Tem. 02, 2008 6:48 pm | |
| Ve Kapıdan Yasemin Girer ..
Mary'e merhalar der .. ve oda bir sandalye bulup yağmurun dinmesini beklerr .. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Sakinliğin Karmaşası≈ Evcil Hayvanın : Kaplumbağa Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Çarş. Tem. 02, 2008 7:39 pm | |
| Yağmur dinmiştir..Mary oturmaktan çok sıkılmıştır. ve Mary; Yasemin ben çok sıkıldım. sonunda yağmur dindi. Ben Göl kenarı'na gidiyorum..Der.. | |
|
| |
Vanessa Hudgens 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 28 Nerden : Tekirdağ Asa : ≈Krallığın Karanlığı≈ Evcil Hayvanın : Köpek Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Perş. Tem. 03, 2008 10:58 am | |
| Mary gittikten sonra Vanessa gelir.. Vanessa Yasemin'e : Merhaba " der ve bir sandalye bulup oturur burasının manzarası çok güzeldir | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Perş. Tem. 03, 2008 11:44 am | |
| Mary okul alışverine çıkmıştır.. Mary: bir adet Hufflepuff ve bir tane de quidditch cüppesi almam mümkün mü acaba? ... der.. | |
|
| |
Kat Deluna 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 29 Nerden : hogwarts Asa : yok Evcil Hayvanın : yılan Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Perş. Tem. 03, 2008 7:26 pm | |
| o arada kat da okul alışverişine çıkmıştır kat:mary nasılsın sendemi okul alışverişine çıktın herkes bu kadar erken çıkmıyor bi biz varız galibaa der mary:iyiyim saol evet erkenden işlerimi bitiriyim dedim der kat:bende bir adet slytherin ve bir tanede quidditch cüppesi alabilirmiyim der | |
|
| |
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Cuma Tem. 04, 2008 8:37 am | |
| Emilie Yolda Yürürken Üzerindeki Cübbe Tabelanın çivisine takılır ve " caaarrtt "
Emilie: olamaz bugün kesinlikle solumdan kalkmış olmalıyım ...En iyisi Şuralarda bir cübbe dükkanı olacak oraya gidip yeni bir tane almak...
Emilie Cübbe dükkanına ulaşır görevliye;
- İyi günler bayım benim Cübbem yırtıldı daha iyisine ihtiyacım var bana yardım edebilir misiniz ?
Satıcı: Tabii Küçük Hanım...Size Uygun Çok Güzel Rawenclaw Modellerimiz var KapşonLu ?Cepli ?
Emilie: Hem Kapşonlu Hem Cepli Bir model yok mu ??
Satıcı : Hemen bakarım Küçükhanım..
Biraz zaman geçer Satıcı Elinde bi kaç Cübbeyle gelir...
Stıcı: Kususra bakma Tlım biraz beklettim..Ama tam sana göre şeylerbuldum =)
Emilie: Önemli değil ..Benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler..
Satıcı : Evet ,Bak şimdi Bu Hem kapşonlu HEmn Cepli Siyah mı ?yoksa He kapşonlu hem cepli Krem rengi mi ?
Emilie: hımm Siyah Erkelere daha uygun olabilir....Ben Krem rengi olanı istiyorum. Fiyatı nedir..
...YTL Emilie: Tamam alıyorum aaa benim bikaç birşeye dah htiyacım var onları unutmuşum.. Ejderha Derisi Eldiven, Sivri Uçlu Şapka birde bitki bilim dersi için Bahçivan Giysisi
Satıcı: Peki Küçük bayan Hepsinden koydum torbanıza
Emilie : Çok teşekkür ederim İyi Günler
Satıcı: İyi Günler..
Emilie: Herşey için çok teşekkür ederim
Emilie Dükkandan çıkarken çok mutludur.. Hem yeni Ravenclaw Cübbesi olmuştur Hemde , Yeni ama çok iyi birisiyle tanışmıştır =) | |
|
| |
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Asa : ≈Acımasızlığın Gözyaşı≈ Evcil Hayvanın : Pig Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Cuma Tem. 04, 2008 11:23 am | |
| O Sırada Pansyde Okul Alışverişi İçin Gelmiştir. Pansy:Merhaba ! Ben Okul İçin Cübbe İstiyordum. Satıcı: Evet Hangi Bina Ve Özellikleri ? Pansy:Slytherin ,Kapşonlu Ve Cepli ,Siyah Renk ... Satıcı:Evet Koydum.Başka İsteğiniz Var Mı ? Pansy:Sivri Uçlu Şapka,Ejderha Derisi Eldiven,Bahçıvan Giysisi,Quidditch Eldiveni ve cübbesi istiyorum Satıcı:Evet Koydum.. Pansy:Ne Kadar Tuttu ? Satıcı:.... Lira Pansy:Buyrun Pansy Dükkandan Çıkarak Alışverişine Devam Ediyordur... | |
|
| |
Emilie de Raven 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 29 Nerden : Hogwarts Asa : ≈Mutluluğun Hükumeti≈ Evcil Hayvanın : Kaplan Kayıt tarihi : 02/07/08
| |
| |
Ruby Granger 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 29 Nerden : Godric's Hollow Asa : Ejderha Yüreği Teli ve Anka Teleği / Derinliğin Umudu Evcil Hayvanın : Kar Baykuşu Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Cuma Tem. 04, 2008 1:45 pm | |
| Katie ile annesi dükkandan içeri girdi.Madam Malkin sarışın bir çocuğa cüppe provası yapıyordu. ''İğneyi nereye batırdığına dikkat etsene!'' diye bağırdı sarışın çocuk Madam Malkin'e.. Madam Malkin'se bu sözlerin altında kaldı..Hiçbir şey demedi çocuğa..Katie ile annesini görünce rahatlamış olmalıydı ki derin bir ''Oh!'' çekti. ''Merhaba Madam Malkin.Bu benim kızım Katie.'' dedi Katie'nin annesi Madam Malkin'e. ''Hoşgeldiniz.Şurada oturup bekleyin.Bu küçük adama provam bitince hemen ilgileneceğim sizinle.'' Ama işi bitecek gibi gözükmüyordu,çünkü sarışın çocuk cüppesinden hiç memnun değildi.Annesine dönüp; ''Anne!Şu kadına söyle iğnelerine dikkat etsin!'' dedi. Dükkanın en karanlık bölgesinde durmakta olan ,aynı oğlu gibi sarışın,bembeyaz tenli kadın bir adım öne geldi. ''Madam Malkin..Yaşlanmış olmalısınız,artık iğneleri bile tutmuyor mu eliniz?'' diyerek baktı zavallı Madam Malkin'e. ''Üzgünüm Narcis-..Bayan Malfoy.Bir daha olmaz.'' Madam Malkin çok korkmuş gibi gözüküyordu.Aslında bunlar Katie'e komik geliyordu.Madam Malkin'in korkup korkmaması onu hiç ilgilendirmiyordu. 1-2 saat sonra gittiler.Sonunda sıra Katie'e geldi.Bu kadar beklemek onu gerçekten sıkmıştı.Madam Malkin dükkanın arkasından Katie'e tam uyacağını düşündüğü bir cüppe getirdi.Katie cüppeye şöyle bir baktı; ''Bunun bana tam olacağından emin misiniz?'' ''Asla yanılmam canım.Hadi bir dene.'' Haklıydı.Cüppe Katie'e tam olarak uymuştu.Katie daha fazla kalmak istemiyordu o dükkanda.Annesi parayı ödedi ve dükkandan uzaklaştılar. | |
|
| |
Lavender Brown Granger 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 62 Asa : Yakınlığın Umutsuzluğu Evcil Hayvanın : Buck(Köpek) Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Cuma Tem. 04, 2008 4:24 pm | |
| Fleur buraları pek bilmediği için çok heyacanlıdır bir kaç kere yolu şaşırdıktan sonra nihayet cüppe dükkanını bulmuştur Fleur:Burda kimse var mı? Satıcı:Buyrun Fleur:Ben hufflepuf cüppesi isteyecektim Satıcı:Nasıl olsun Fleur:Kapişonlu olursa çok sevinirim Satıcı:Buyur canım cüppeni Fleur:Ayy bu çok güzelmiş çok teşekkürler Fleur dükkandan tam çıkacakken yağmur başlar Satıcı:Biraz yağmurun dinmesini bekle istersen Fleur (utanarak):Çok iyi olur aslında.... der ve koltuklardan birine oturup yağmurun dinmesini bekler | |
|
| |
Ginny Weasley Müdüre Yardımcısı / Düello Sanatları Prof./Hufflepuff B.S.
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Nerden : Hogwarts'tan Asa : ≈Korkusuzluğun Duruluğu≈ Evcil Hayvanın : kedi Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı Cuma Tem. 04, 2008 6:19 pm | |
| Ardından Ginny kendine cüppe almak için içeriye girer.Ve orada fleur ile karşılaşır.Fleur'a merhaba diyip cüppelere bakmaya başlar. | |
|
| |
| Madam Malkin'in Cübbe Dükkanı | |
|